jak w temacie
światła awaryjne same się załączają
Zwiń
X
-
światła awaryjne same się załączają
dziś sobie jadę po mieście i słyszę że pracuje przekaźnik , na desce rozdzielczej nic nie mruga , wysiadam z auta i światła awaryjne pracują , wyłączyłem silnik, zamknąłem i otworzyłem auto pilotem ,problem zniknął . Co może to powodować i czy problem może sie powtórzyć ? pozdrawiam
-
-
Re: światła awaryjne same się załączają
Zamieszczone przez lopez500dziś sobie jadę po mieście i słyszę że pracuje przekaźnik , na desce rozdzielczej nic nie mruga , wysiadam z auta i światła awaryjne pracują , wyłączyłem silnik, zamknąłem i otworzyłem auto pilotem ,problem zniknął . Co może to powodować i czy problem może sie powtórzyć ? pozdrawiamA6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
Re: światła awaryjne same się załączają
Zamieszczone przez splawikZamieszczone przez lopez500dziś sobie jadę po mieście i słyszę że pracuje przekaźnik , na desce rozdzielczej nic nie mruga , wysiadam z auta i światła awaryjne pracują , wyłączyłem silnik, zamknąłem i otworzyłem auto pilotem ,problem zniknął . Co może to powodować i czy problem może sie powtórzyć ? pozdrawiamZbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzAlarm powinien odciąć zapłonA6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
Witam serdecznie. Skoro jest inny dźwięk przy włączeniu awaryjnych to zostaje tylko alarm. Jeżeli dokładany to są dwa żółte przewody. Wystarczy na próbę odłączyć. Gdyby na tym się skończyło to proponuję podłączyć je pod światła pozycyjne. Będzie zgodnie z nowymi wytycznymi Unii. Pozdrawiam.Witek
Komentarz
-
-
sądzę że na 100% ma rację Witek1952, pada Ci centralka , też to miałem tylko że u mnie jeszcze się włączała syrena.
co do odcinania zapłonu przez alarm to też nie jestem tego taki pewien...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz